© Şanlı Haber Ajansı 2020

Akçakale’de öğrencilere destek

Akçakale’de ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye okul ve kırtasiye yardımı yapıldı

AKÇAKALE- Akçakale’de ilçede ihtiyacı bulunan yaklaşık 300 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Akçakale Belediyesi ev sahipliğinde, Türk Hava Yolları Dostluk Grubu ve ANDA Derneği iş birliğiyle ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere okul ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Belediyenin konferans salonunda düzenlenen etkinlikle aralarında Suriyeli öğrencilerinde bulunduğu öğrencilere malzemeler dağıtıldı. Belediye Konferans Salonu’ndaki etkinliğe Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da katıldı.

Yalçınkaya, burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Göreve geldiğimizden beri söylediğimiz şudur: Türkiye’ye, Urfa'ya, Akçakale'ye hizmet edecek çocuklar için eğitime destek vermek, öğretmenlerimize sahip çıkmak, dershanemizi ayakta tutmak çabası içerisindeyiz. İnşallah bu yardımların devamı gelecek.”

Akçakale'de içme suyundan doğalgaza, spor alanlarından ağaçlandırmaya kadar birçok alanda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Yalçınkaya, “Bütün bu gayretler sizler için çocuklar. Akçakale gelecekte sınırda yıldız ilçe olacak. Sizler de burada yetiştiğiniz için iftihar edeceksiniz. Biz de sizlerle iftihar edeceğiz. Bunun için sizden isteğimiz, çok çalışın” tavsiyesinde bulundu.


BİHA



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER