© Şanlı Haber Ajansı 2020

Akçakaleli muhtarlara yemek

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki muhtarlara yemek verdi.

AKÇAKALE- Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle muhtarlara yemek verdi.

Akçakale Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde verilen yemeğe 70 muhtar katıldı. Başkan Yalçınkaya, programa katılan muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Yalçınkaya, ilçedeki barış ve kardeşlik ortamından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarlara çalışmaları için teşekkür etti. Yalçınkaya, “Aradan geçen 2,5 yılda çok güzel bir kardeşlik, barış, sükunet ve huzur oluştu. İlçemizde hep bunun olmasını istiyoruz. Akçakale’nin çok güzel bir şekilde ayağa kalkmasını istiyoruz. Bu gayretle çalışıyoruz. Geldiğiniz için sizlere de teşekkür ediyorum. Hangi muhtarımız davet ederse de bundan sonra mahalleye biz kendimiz gideceğiz” ifadesini kullandı.

Yaptıkları ve yapacakları hizmetlere de değinen Başkan Yalçınkaya, organize sanayi bölgesinin kurulmasında sona yaklaştıklarını belirtti. Yalçınkaya, “4 bin dönüm yeri tahsis ettik. Sanayi Bakanlığı'ndan geçirdik, ihale aşamasına geldi. İnşallah Milletvekilimiz Ahmet Akay ile bunun iznini alıp orada bin fabrikanın yapılmasıyla ilgili çalışma içerisindeyiz. Suruç'a, Akçakale'ye, Harran'a 15 dakika mesafede. Binlerce işçi, binlerce insanımıza oradan ekmek vereceğiz” dedi.

Mehmet Yalçınkaya, otogar projesiyle ilgili de şunları kaydetti:

“Şu anda hizmet noktasında Akçakale'nin otogar dışında bir sıkıntısı yok. Otogarın gecikme nedeni de yer. İnşallah en yakın zamanda projeyi ihale edip işler hale getireceğiz. Mezbaha ve soğuk hava deposunu da ihaleye çıkardık. Onun da yakında inşaatı başlayacak.’’

BİHA



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER