© Şanlı Haber Ajansı 2020

Başkan İnan'dan amatör kulüplerine destek sözü!

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Adnan Yükselir ile Genel Sekreter Murat Basyan’ı makamında kabul etti.

Ziyarete; Viranşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kanar, Viranşehir Gücü Kulüp Başkanı Ferhat Uzun, Viranşehir Eğitim Gücü Spor Kulübü Sportif Direktörü Fahrettin Baydar ve Viranşehirspor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış da katıldı. Ziyarette, amatör spor kulüplerinin ihtiyaçları ve geleceği hakkında kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.

Görüşmede federasyonun faaliyetleri hakkında bilgiler veren ASKF Başkanı Adnan Yükselir, Viranşehir’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin daha iyi koşullarda faaliyet gösterebilmesi için maddi destek talebinde bulundu. Amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına dikkat çeken Yükselir, bu desteklerin sağlanmasının, gençlerin sporla buluşması ve sağlıklı bir nesil yetişmesine katkı sağlayacağını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan da, amatör sporun önemine dikkat çekerek, sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerinin altını çizdi. Belediye bütçesinin kısıtlı olduğunu ve imkânlar ölçüsünde amatör spora destek vermeye çalışacaklarını belirten Eş Başkan İnan, “Viranşehir Belediyesi olarak sporun her alanında gençlerimizi desteklemeye hazırız” dedi.

Toplantıda, iş birliği ve destek mekanizmalarının geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret, amatör sporun geliştirilmesine yönelik atılacak adımlar ve Viranşehir’in spor alanındaki potansiyelinin artırılması konularında umut verici bir başlangıç olarak değerlendirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER