© Şanlı Haber Ajansı 2020

Müdür Bildirici’nin mutlu günü... Oğlunu evlendirdi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici’nin oğlu TÜBİTAK Bilgisayar Mühendisi Kağan Bildiri, hayatını Melike Sarıkaya ile birleştirdi.

Ankara İl Bank Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen düğün töreninde, genç çiftlerin şahitliklerini Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Milletvekilleri Hikmet Başak ve İbrahim Özyavuz ile Nedim Burak Bildirici yaptı.  Resmi nikâh Ankara Yenimahalle Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü memuru tarafından kıyıldı.

Düğün töreninde, Şanlıurfa Jandarma İl Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, AK Parti MKYK üyesi M. Ali Kurt ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Yayın Daire Başkanı Reşat Uzun gibi çok sayıda davetli yer aldı.

Düğün töreninde davetlilerle yakından ilgilenen Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER