© Şanlı Haber Ajansı 2020

Sırrın Mahallesi'nde bozuk yol isyan ettirdi!

Haliliye İlçesine bağlı Sırrın Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallenin en işlek yolunun toz duman içerisinde olmasına isyan etti. Vatandaşlar, Haliliye Belediyesi ekiplerinden biran önce yollarının asfaltlanması için gerekli çalışmayı başlatmalarını talep etti.

ŞANLI HABER AJANSI - (ŞHA)

Sırrın Mahallesi 621. Sokaktan geçen asfalt yolun üzerine yeni imar planı ile birlikte inşaat yapılmaya başlandı. Hal böyle olunca vatandaşlar, toz toprak içerisine bulunan yan taraftaki yolu kullanmaya başladı.

Vatandaşlar, belediyeye seslendi

Günlerdir toz toprak içindeki yolu kullanmaya başlayan vatandaşlar, “Yağmurlar başlayınca bu yol çamur içinde kalacak, bu nedenle yolu hiç kullanamayacağız. Bu konuyu defalarca belediye ekiplerine bildirmemize rağmen halen hiçbir çalışma görmedik. İnşallah belediye ekipleri biran önce gelip burada gerekli düzenlemeleri yapar” diye ifade ettiler.

Bu arada Osman Gazi İlköğretim Okulu ve Osman Gazi Lisesi yol güzergâhında bulunan bu yolu kullanan öğrencilerin de, yolun bozuk olmasından dolayı büyük sıkıntılar yaşadığı öğrenildi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER