© Şanlı Haber Ajansı 2020

Viranşehir Belediyesi’nden Çevre Dostu Adım!

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan, şehirde büyük bir ağaçlandırma kampanyası başlatacaklarını duyurdu. "Her Cana Bir Fidan" sloganıyla yürütülecek kampanya, ekolojik yıkıma karşı şehri yeşillendirmeyi amaçlıyor.

Viranşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı, Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda açılış ve yoklama ile başlayan meclis toplantısında konuşma yapan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan, Viranşehir’de büyük bir ağaçlandırma kampanyası başlatacaklarını açıkladı.

İnan, "Her Cana Bir Fidan" sloganıyla önümüzdeki 4,5 yıl içinde şehrin nüfusu kadar ağaç dikmeyi hedeflediklerini belirtti. Şehrin 211 bin kişilik nüfusunu göz önünde bulundurarak, her bireyin katkısıyla kentte önemli bir yeşil alan oluşturmayı planladıklarını ifade etti. Ayrıca, kampanya süresince doğacak bebekler için de ağaçlandırma yapılacağı vurgulandı.

Belediye Eş Başkanı İnan, bu önemli girişimin başarıya ulaşması için halktan destek ve katkı beklediklerini belirterek, "Hep birlikte, daha yeşil ve sağlıklı bir şehir için el birliğiyle hareket edeceğiz" dedi.

 

VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR’A DESTEK ÇAĞRISI

37 yıl aradan sonra bu sezon 3. Lig’de mücadele edecek Viranşehir Belediyespor için de destek çağrısında bulunan Eş Başkan İnan, “Takımımızın maddi desteğe ihtiyacı var, Viranşehirli iş insanlarımızın takıma destek olmalarını bekliyoruz. Parti gözetmeksizin tüm arkadaşlarımızın Viranşehir Belediyespor’a sahip çıkmasını talep ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra gündeme gelen maddeler bir bir onaylanırken, bazı maddeler ise ilgili komisyonlara sevk edildi. Komisyon raporları da okunarak,  meclis üyelerinin oylamasına sunuldu. 

Gündemindeki tüm maddeleri tek tek görüşerek karar altına alan Viranşehir Belediye Meclisi, ekim ayında tekrardan bir araya gelecek.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER