© Şanlı Haber Ajansı 2020

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN OKULLARDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Viranşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde, ilçe genelindeki tüm okullarda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

Öğrencilerin temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini hedefleyen Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde okullarda temizlik seferberliği başlattı. Okul binalarının dış alanlarında titizlik ve özveri ile yürütülen temizlik işlemleri, detaylı bir şekilde planlandı ve uygulandı. Okul bahçeleri ve çevrelerinde mıntıka temizliği yapan ekipler, süpürge araçları kullanarak toz ve kirlerden arındırma işlemi de gerçekleştirdi. Son olarak okul bahçeleri su ile yıkanarak temizlendi. Viranşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu çalışmalar ile öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim alabilmeleri sağlandı.

Viranşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, okulların her zaman en iyi koşullarda hizmet vermesi için planlı bir şekilde temizlik çalışmalarına devam edileceği belirtilerek,  “2024-2025 eğitim öğretim yılına temiz ve sağlıklı bir başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşıyor, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı bir yıl diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER