Genel Başkan Olcay Kahraman’dan Memur Sen İle Kamu Sen’e Çağrı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genel Başkan Olcay Kahraman’dan Memur Sen İle Kamu Sen’e Çağrı!
HTK SEN’in kapatılması için suç duyurusunda bulunan Havacılık Uzmanları Sendikası Genel Başkanı Olcay Kahraman, bir çağrı yaparak ulusal sendika ve konfederasyonlarına mahkemede taraf olmaya çağırdı.

Havacılık Uzmanları Sendikası Genel Başkanı Olcay Kahraman’ın çağrısı şöyle;

Genel Yetkili Konfederasyon MEMUR-SEN ile DHMİ de yetkili sendika olan TÜRK ULAŞIM SEN'e  açık çağrımızdır.

Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası, 4688 sayılı kanuna aykırı olarak; ünvan bazında sendika kurup, bu tüzel kişilik altında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin karar mekanizmalarını, kullandıkları şantajvari argümanlarla Kendi menfaatleri doğrultusunda dizayn etmeye çalışmaktalar.

Bu sendikamsı yapı, kanunun hilafına büründükleri bu tüzel kişilikle yol yürümeye çalışırken on yıllardır sendikacılık faaliyeti yapan sizler neredesiniz?

 

HANGİNİZ BU SENDİKANIN KAPATILMASI İÇİN BİR GİRİŞİMDE BULUNDU?

İzledikleri strateji ile kurumu -kendileri dışında- sendikasızlaşmaya götürenlerin, yaptıkları bu faaliyetler sizlerin sessizliği ile adeta onlara özgüven aşılıyor.

Pazartesi günü sizleri de kanuna aykırı kurulan bu sendikanın kapatılması için gerekli başvuruları yapmaya davet ediyor, üyelerinizi de bu hususta CİMER başvurusu yaptırtmaya davet etmenizi talep ediyoruz.

Henüz daha yeni kurulan bir başka sendikanın ve üyelerinin başvurusunun arkasına sığınamayacak kadar büyük yapılar olduğunuza inanıyoruz.

Alacağınız ya da almayacağınız tüm aksiyonlar için potansiyel üyelerinizin ve mevcuttaki üyelerinizin bu durumu muhasebe edeceğine inanıyoruz.

Sadece 1500 üyeli sendikanın haklı ya da haksız taleplerini engelledin naralarını bir kenara bırakın cebe giren bir kuruş yok bundan sonra alacağınız tüm aksiyonlar için potansiyel üyelerinizin ve mevcuttaki üyelerinizin bu durumu muhasebe edeceğine inanıyorum. (Kaynak: www.akasyam.com) 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfaspor’da kaptan ile yollar ayrıldıÖnceki Haber

Urfaspor’da kaptan ile yollar ayrıldı

Transfer dönemi resmen başladıSonraki Haber

Transfer dönemi resmen başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar